kereta api antara Bandar Raya Salt Lake dengan LDS Conference Center mengambil masa 7 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Bandar Raya Salt Lake hingga LDS Conference Center. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 20 minit antara Bandar Raya Salt Lake dan LDS Conference Center. Perlepasan paling awal ialah pada 4:53 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Bandar Raya Salt Lake adalah pada 11:08 PG yang akan tiba ke LDS Conference Center pada 11:15 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bandar Raya Salt Lake ke LDS Conference Center? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Bandar Raya Salt Lake stesen berlepas dari LDS Conference Center stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Perkhidmatan Bandar Raya Salt Lake LDS Conference Center ke kereta api , dikendalikan oleh Utah Transit Authority, berlepas dari Courthouse Station stesen.
Perkhidmatan Bandar Raya Salt Lake LDS Conference Center ke kereta api, dikendalikan oleh Utah Transit Authority, tiba di Temple Square Station stesen.
Jarak antara Bandar Raya Salt Lake dan LDS Conference Center adalah 1.3 km. Jarak jalan raya ialah 2 km.