kereta api antara Bandar Raya New York dan Wayne/Route 23 Transit Center [Rr] secara purata mengambil masa 54 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 46 min. Perkhidmatan kereta api beroperasi beberapa kali sehari dari Bandar Raya New York hingga Wayne/Route 23 Transit Center [Rr]. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 4 jam antara Bandar Raya New York dan Wayne/Route 23 Transit Center [Rr]. Perlepasan paling awal adalah pada 1:58 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Bandar Raya New York adalah pada 10:04 PTG yang akan tiba ke Wayne/Route 23 Transit Center [Rr] pada 11:02 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 54 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bandar Raya New York ke Wayne/Route 23 Transit Center [Rr]? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Bandar Raya New York stesen berlepas dari Wayne/Route 23 Transit Center [Rr] stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi 5 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 54 min.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Wayne/Route 23 Transit Center [Rr] ke kereta api , dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari Hoboken stesen.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Wayne/Route 23 Transit Center [Rr] ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di Wayne/Route 23 Transit Center [Rr] stesen.
Jarak antara Bandar Raya New York dan Wayne/Route 23 Transit Center [Rr] adalah 28.8 km. Jarak jalan raya ialah 35 km.