kereta api antara Aprilia dan Re Di Roma secara purata mengambil masa 45 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 41 min. Terdapat perkhidmatan kereta api setiap beberapa jam dari Aprilia ke Re Di Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap jam antara Aprilia dan Re Di Roma. Perlepasan paling awal adalah pada 5:24 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Aprilia adalah pada 9:43 PTG yang akan tiba ke Re Di Roma pada 10:24 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Roma Termini dan mengambil masa purata 45 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

44 min • 1 pertukaran

43 min • 1 pertukaran

46 min • 1 pertukaran

45 min • 1 pertukaran

48 min • 1 pertukaran

43 min • 1 pertukaran

47 min • 1 pertukaran

49 min • 1 pertukaran

48 min • 1 pertukaran

43 min • 1 pertukaran

47 min • 1 pertukaran

49 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Aprilia ke Re Di Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus kereta api dari Aprilia ke Re Di Roma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Aprilia stesen dan tiba di Re Di Roma stesen melalui Roma Termini. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 45 min.
Perkhidmatan Aprilia Re Di Roma ke kereta api , dikendalikan oleh Trenitalia, berlepas dari Aprilia stesen.
Perkhidmatan Aprilia Re Di Roma ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, tiba di Roma Termini stesen.
Jarak antara Aprilia dan Re Di Roma adalah 34 km. Jarak jalan raya ialah 42 km.