kereta api antara Altamonte Springs dan Bandar Raya New York secara purata mengambil masa 25 j 15 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 23 j 5 min. kereta api berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Altamonte Springs ke Bandar Raya New York. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi 6 kali seminggu antara Altamonte Springs dan Bandar Raya New York. Perlepasan paling awal adalah pada 11:54 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Altamonte Springs adalah pada 10:34 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya New York pada 10:40 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Winter Park dan mengambil masa purata 25 j 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Altamonte Springs ke Bandar Raya New York? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada kereta api terus dari Altamonte Springs ke Bandar Raya New York. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Winter Park Amtrak Station stesen dan tiba di Ny Moynihan Train Hall At Penn Station stesen melalui Ny Moynihan Train Hall At Penn Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 25j 15m.
Perkhidmatan Altamonte Springs Bandar Raya New York ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, berlepas dari stesen Winter Park Amtrak Station.
Perkhidmatan Altamonte Springs Bandar Raya New York ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, tiba di stesen Ny Moynihan Train Hall At Penn Station.
Jarak antara Altamonte Springs dan Bandar Raya New York adalah 1500.2 km. Jarak jalan raya ialah 1706 km.