kereta api antara Albuquerque dengan Bandar Raya Quebec mengambil masa 3 h 20 j. kereta api berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Albuquerque ke Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi 3 kali seminggu antara Albuquerque dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 11:31 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Albuquerque adalah pada 11:31 PG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 9:52 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Chicago Union Station dan mengambil masa purata 3 h 20 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Albuquerque ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus kereta api dari Albuquerque ke Bandar Raya Quebec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Albuquerque stesen dan tiba di Bandar Raya Quebec stesen melalui Chicago Union Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3 h 20 j.
Perkhidmatan Albuquerque Bandar Raya Quebec ke kereta api , dikendalikan oleh Amtrak, berlepas dari Albuquerque Alvarado Transportation Center stesen.
Perkhidmatan Albuquerque Bandar Raya Quebec ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, tiba di Québec stesen.
Tempah tiket Albuquerque Bandar Raya Quebec ke kereta api anda dalam talian dengan Amtrak dan VIA Rail.
Jarak antara Albuquerque dan Bandar Raya Quebec adalah 3,214.6 km. Jarak jalan raya ialah 3,772 km.