feri antara Koh Rong dengan Long Set Pier mengambil masa 25 min. Perkhidmatan feri beroperasi beberapa kali sehari dari Koh Rong hingga Long Set Pier. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Feri beroperasi 4 kali sehari antara Koh Rong dan Long Set Pier. Perlepasan paling awal adalah pada 8:30 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Koh Rong adalah pada 4:30 PTG yang akan tiba ke Long Set Pier pada 4:55 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 25 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Koh Rong ke Long Set Pier? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan feriterus Koh Rong stesen berlepas dari Long Set Pier stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 4 kali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Tempah tiket Koh Rong Long Set Pier ke feri anda dalam talian dengan GTVC Speedboat.
Jarak antara Koh Rong dan Long Set Pier adalah 2.3 km.