Rome2Rio

Geneva Mont-sur-Rolle ke feri

Cari Pengangkutan ke Mont-sur-Rolle

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

feri antara Geneva dan Mont-sur-Rolle secara purata mengambil masa 2 j 10 min dan feri yang terpantas mengambil masa 1 j 55 min. feri berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Geneva ke Mont-sur-Rolle. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

2 j 10 min
Tempoh
34 km
Jarak
CHF 35
Harga purata
6 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Geneva Mont-sur-Rolle ke feri

Feri beroperasi 6 kali seminggu antara Geneva dan Mont-sur-Rolle. Perlepasan paling awal adalah pada 10:45 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Geneva adalah pada 1:25 PTG yang akan tiba ke Mont-sur-Rolle pada 3:20 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 j 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Geneva ke Mont-sur-Rolle? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Geneva ke Mont-sur-Rolle .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 34.4 km
  • Tempoh: 2 j 10 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Geneva, Switzerland dan Mont-sur-Rolle, Switzerland?

Pengendali