feri antara Dataran O2 dan London Bridge City Pier secara purata mengambil masa 36 min dan feri yang terpantas mengambil masa 28 min. feri beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Dataran O2 hingga London Bridge City Pier. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Feri beroperasi setiap 30 minit antara Dataran O2 dan London Bridge City Pier. Perlepasan paling awal adalah pada 6:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 9:45 PTG yang akan tiba ke London Bridge City Pier pada 10:22 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 36 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke London Bridge City Pier? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan feriterus Dataran O2 stesen berlepas dari London Bridge City Pier stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 36 min.
Jarak antara Dataran O2 dan London Bridge City Pier adalah 6.1 km.