Rome2Rio

nhow Roma, Rome The Hoxton, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke The Hoxton, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara nhow Roma, Rome dan The Hoxton, Rome secara purata mengambil masa 3 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari nhow Roma, Rome hingga The Hoxton, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

3 min
Tempoh
1 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual nhow Roma, Rome The Hoxton, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 10 minit antara nhow Roma, Rome dan The Hoxton, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari nhow Roma, Rome adalah pada 11:57 PTG yang akan tiba ke The Hoxton, Rome pada 12:00 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari nhow Roma, Rome ke The Hoxton, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari nhow Roma, Rome ke The Hoxton, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1.5 km
  • Tempoh: 3 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara nhow Roma, Rome, Itali dan The Hoxton, Rome, Itali?

Pengendali