bas antara hu Roma Camping In Town, Rome dan Dataran Santo Peter secara purata mengambil masa 27 min dan bas yang terpantas mengambil masa 17 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari hu Roma Camping In Town, Rome hingga Dataran Santo Peter. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara hu Roma Camping In Town, Rome dan Dataran Santo Peter. Perlepasan paling awal ialah pada 12:02 PG malam, dan perlepasan terakhir dari hu Roma Camping In Town, Rome adalah pada 11:35 PTG yang akan tiba ke Dataran Santo Peter pada 11:54 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 27 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Dataran Santo Peter? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus hu Roma Camping In Town, Rome stesen berlepas dari Dataran Santo Peter stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi 6 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 27 min.
Perkhidmatan hu Roma Camping In Town, Rome Dataran Santo Peter ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Aurelia/Via Della Stazione Aurelia stesen.
Perkhidmatan hu Roma Camping In Town, Rome Dataran Santo Peter ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Emo stesen.
Jarak antara hu Roma Camping In Town, Rome dan Dataran Santo Peter adalah 4.7 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.