bas antara Zürich dan Hamble-le-Rice secara purata mengambil masa 21 j 31 min dan bas yang terpantas mengambil masa 20 j 57 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Zürich ke Hamble-le-Rice. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Zürich dan Hamble-le-Rice. Perlepasan paling awal adalah pada 7:50 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Zürich adalah pada 7:50 PTG yang akan tiba ke Hamble-le-Rice pada 3:47 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Luxembourg P+R Bouillon dan mengambil masa purata 21 j 31 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Zürich ke Hamble-le-Rice? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Zürich ke Hamble-le-Rice. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Zürich stesen dan tiba di Hamble-le-Rice stesen melalui Luxembourg. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 21 j 31 min.
Perkhidmatan Zürich Hamble-le-Rice ke bas , dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari Zürich stesen.
Perkhidmatan Zürich Hamble-le-Rice ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di Coach Station stesen.
Jarak antara Zürich dan Hamble-le-Rice adalah 815.3 km. Jarak jalan raya ialah 1,144 km.