bas antara Yonkers dan Bandar Raya Quebec secara purata mengambil masa 14 j 53 min dan bas yang terpantas mengambil masa 14 j 15 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Yonkers hingga Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Yonkers dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 9:35 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Yonkers adalah pada 7:35 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 9:50 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di 5 Av/W 40 St dan mengambil masa purata 14 j 53 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Yonkers ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Yonkers ke Bandar Raya Quebec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari New York stesen dan tiba di Québec stesen melalui Montreal stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 14j 53m.
Perkhidmatan Yonkers Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Trailways, berlepas dari stesen New York.
Perkhidmatan Yonkers Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Orléans Express, tiba di stesen Québec.
Jarak antara Yonkers dan Bandar Raya Quebec adalah 688.3 km. Jarak jalan raya ialah 795 km.