bas antara YellowSquare Rome dan Basilika Santo Peter secara purata mengambil masa 28 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari YellowSquare Rome hingga Basilika Santo Peter. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara YellowSquare Rome dan Basilika Santo Peter. Perlepasan paling awal adalah pada 3:38 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari YellowSquare Rome adalah pada 11:44 PTG yang akan tiba ke Basilika Santo Peter pada 12:02 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari YellowSquare Rome ke Basilika Santo Peter? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus YellowSquare Rome stesen berlepas dari Basilika Santo Peter stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Perkhidmatan YellowSquare Rome Basilika Santo Peter ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Termini stesen.
Perkhidmatan YellowSquare Rome Basilika Santo Peter ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Cavalleggeri/S. Pietro stesen.
Jarak antara YellowSquare Rome dan Basilika Santo Peter adalah 4.2 km. Jarak jalan raya ialah 6 km.