bas antara Wynnum dan Runcorn secara purata mengambil masa 1 j 40 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 24 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Wynnum ke Runcorn. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Wynnum dan Runcorn. Perlepasan paling awal adalah pada 5:46 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Wynnum adalah pada 10:11 PTG yang akan tiba ke Runcorn pada 11:35 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Adelaide Street Stop 24 near Edward St dan mengambil masa purata 1 j 40 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 39 min • 1 pertukaran

1 j 39 min • 1 pertukaran

1 j 39 min • 1 pertukaran

1 j 44 min • 1 pertukaran

1 j 43 min • 1 pertukaran

1 j 48 min • 1 pertukaran

1 j 39 min • 1 pertukaran

1 j 39 min • 1 pertukaran

1 j 38 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Wynnum ke Runcorn? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Wynnum ke Runcorn. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wynnum stesen dan tiba di Runcorn stesen melalui Adelaide Street Stop 24 near Edward St. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 40 min.
Perkhidmatan Wynnum Runcorn ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Florence St at Wynnum Central Stop 97 stesen.
Perkhidmatan Wynnum Runcorn ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Pinelands stesen.
Jarak antara Wynnum dan Runcorn adalah 19.2 km. Jarak jalan raya ialah 47 km.