Rome2Rio

Worthing Lewes Rd Station ke bas

Cari Pengangkutan ke Lewes Rd Station

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Worthing dan Lewes Rd Station secara purata mengambil masa 1 j 11 min dan bas yang terpantas mengambil masa 52 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Worthing hingga Lewes Rd Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 11 min
Tempoh
13 bt
Jarak
£5
Harga purata
setiap 15 minit
Kekerapan

Jadual Worthing Lewes Rd Station ke bas

Bas beroperasi setiap 15 minit antara Worthing dan Lewes Rd Station. Perlepasan paling awal adalah pada 8:35 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Worthing adalah pada 7:02 PTG yang akan tiba ke Lewes Rd Station pada 8:08 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Street dan mengambil masa purata 1 j 11 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Worthing ke Lewes Rd Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Worthing ke Lewes Rd Station .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 13.1 bt
  • Tempoh: 1 j 11 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Worthing, England dan Lewes Rd Station, England?

Pengendali