bas antara Wimbledon dan Kings Rd Chelsea Station secara purata mengambil masa 55 min dan bas yang terpantas mengambil masa 30 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Wimbledon hingga Kings Rd Chelsea Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Wimbledon dan Kings Rd Chelsea Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:14 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Wimbledon adalah pada 11:49 PTG yang akan tiba ke Kings Rd Chelsea Station pada 12:24 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

47 min • 1 pertukaran
39 min • 1 pertukaran
42 min • 1 pertukaran
45 min • 1 pertukaran
34 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
39 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
47 min • 1 pertukaran
46 min • 1 pertukaran
38 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
47 min • 1 pertukaran
46 min • 1 pertukaran
30 min • 1 pertukaran
43 min • 1 pertukaran
43 min • 1 pertukaran
43 min • 1 pertukaran
34 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
34 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Wimbledon ke Kings Rd Chelsea Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Wimbledon ke Kings Rd Chelsea Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wimbledon Hill Road stesen dan tiba di Chelsea Old Town Hall stesen melalui St Mary's Church / Putney Pier stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 55 min.
Perkhidmatan Wimbledon Kings Rd Chelsea Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Wimbledon Hill Road.
Perkhidmatan Wimbledon Kings Rd Chelsea Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Chelsea Old Town Hall.
Jarak antara Wimbledon dan Kings Rd Chelsea Station adalah 7.8 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.