bas antara Wichita Falls dengan Bandar Raya Salt Lake mengambil masa 22 j 31 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Wichita Falls ke Bandar Raya Salt Lake. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Wichita Falls dan Bandar Raya Salt Lake. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 22 j 31 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Wichita Falls ke Bandar Raya Salt Lake? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Wichita Falls ke Bandar Raya Salt Lake. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wichita Falls stesen dan tiba di Bandar Raya Salt Lake stesen melalui Amarillo Multimodal Transfer Sta. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Wichita Falls Bandar Raya Salt Lake ke bas , dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari Wichita Falls Travel Center stesen.
Perkhidmatan Wichita Falls Bandar Raya Salt Lake ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di Redwood Rd @ 758 S stesen.
Tempah tiket Wichita Falls Bandar Raya Salt Lake ke bas anda dalam talian dengan Rome2Rio.
Jarak antara Wichita Falls dan Bandar Raya Salt Lake adalah 1,405.6 km. Jarak jalan raya ialah 1,959 km.