bas antara Wetherill Park dan Millers Turf Wilberforce Rd secara purata mengambil masa 2 j 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 37 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Wetherill Park hingga Millers Turf Wilberforce Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Wetherill Park dan Millers Turf Wilberforce Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 12:13 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Wetherill Park adalah pada 5:37 PTG yang akan tiba ke Millers Turf Wilberforce Rd pada 7:14 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Parramatta Station, Stand A1 dan mengambil masa purata 2 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


5 j 58 min • 2 pertukaran


1 j 39 min • 2 pertukaran


1 j 48 min • 2 pertukaran


1 j 49 min • 2 pertukaran


5 j 58 min • 2 pertukaran


1 j 39 min • 2 pertukaran


1 j 48 min • 2 pertukaran


1 j 49 min • 2 pertukaran


5 j 58 min • 2 pertukaran


1 j 39 min • 2 pertukaran


1 j 48 min • 2 pertukaran


1 j 49 min • 2 pertukaran


5 j 59 min • 2 pertukaran


1 j 39 min • 2 pertukaran


1 j 48 min • 2 pertukaran


1 j 49 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Wetherill Park ke Millers Turf Wilberforce Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Wetherill Park ke Millers Turf Wilberforce Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wetherill Park stesen dan tiba di Millers Turf Wilberforce Rd stesen melalui Parramatta Station, Stand A1. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 5 min.
Perkhidmatan Wetherill Park Millers Turf Wilberforce Rd ke bas , dikendalikan oleh Transit Systems, berlepas dari Elizabeth, Liverpool-Parramatta Twy stesen.
Perkhidmatan Wetherill Park Millers Turf Wilberforce Rd ke bas, dikendalikan oleh Transit Systems, tiba di Kable St Opp Union Lane stesen.
Jarak antara Wetherill Park dan Millers Turf Wilberforce Rd adalah 28.6 km. Jarak jalan raya ialah 52 km.