bas antara Washington dengan New Port Richey mengambil masa 36 j 11 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Washington ke New Port Richey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Washington dan New Port Richey. Perlepasan paling awal ialah pada 9:45 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Washington adalah pada 9:45 PTG yang akan tiba ke New Port Richey pada 9:56 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Orlando Bus Station dan mengambil masa purata 36 j 11 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Washington ke New Port Richey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Washington ke New Port Richey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Washington stesen dan tiba di New Port Richey stesen melalui Orlando Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 36 j 11 min.
Perkhidmatan Washington New Port Richey ke bas , dikendalikan oleh Flixbus USA, berlepas dari Washington Union Station stesen.
Perkhidmatan Washington New Port Richey ke bas, dikendalikan oleh Flixbus USA, tiba di Universal Plaza stesen.
Jarak antara Washington dan New Port Richey adalah 1,295.3 km. Jarak jalan raya ialah 1,615 km.