Rome2Rio

Wapping Peckham Rye Station ke bas

Cari Pengangkutan ke Peckham Rye Station

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Wapping dan Peckham Rye Station secara purata mengambil masa 26 min dan bas yang terpantas mengambil masa 18 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Wapping hingga Peckham Rye Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

26 min
Tempoh
5 bt
Jarak
£29
Harga purata
setiap 20 minit
Kekerapan

Jadual Wapping Peckham Rye Station ke bas

Bas beroperasi setiap 20 minit antara Wapping dan Peckham Rye Station. Perlepasan paling awal adalah pada 6:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Wapping adalah pada 6:19 PTG yang akan tiba ke Peckham Rye Station pada 6:49 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 26 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Wapping ke Peckham Rye Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Wapping ke Peckham Rye Station .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 5.3 bt
  • Tempoh: 26 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Wapping, London Raya, England dan Peckham Rye Station, England?

Pengendali