bas antara Wantagh dengan Orient Point (Stesen) mengambil masa 4 j 47 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Wantagh ke Orient Point (Stesen). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Wantagh dan Orient Point (Stesen). Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 4 j 47 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Wantagh ke Orient Point (Stesen)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Wantagh ke Orient Point (Stesen). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wantagh stesen dan tiba di Orient Point (Stesen) stesen melalui Riverhead LIRR. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Wantagh Orient Point (Stesen) ke bas , dikendalikan oleh Long Island Rail Road, berlepas dari Patchogue LIRR stesen.
Perkhidmatan Wantagh Orient Point (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Long Island Rail Road, tiba di Orient Point Ferry Dock stesen.
Jarak antara Wantagh dan Orient Point (Stesen) adalah 118.8 km. Jarak jalan raya ialah 149 km.