bas antara Wallkill dengan Bandar Raya Quebec mengambil masa 13 j 48 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Wallkill ke Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Wallkill dan Bandar Raya Quebec. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 j 48 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Wallkill ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Wallkill ke Bandar Raya Quebec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wallkill Popp Park stesen dan tiba di Québec stesen melalui UCAT Golden Hill stesen, Albany Suny stesen dan Montreal stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 13j 48m.
Perkhidmatan Wallkill Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Ulster County Area Transit, berlepas dari stesen Wallkill Popp Park.
Perkhidmatan Wallkill Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Orléans Express, tiba di stesen Québec.
Jarak antara Wallkill dan Bandar Raya Quebec adalah 625.3 km. Jarak jalan raya ialah 713 km.