bas antara Viterbo dan Porta Di Roma secara purata mengambil masa 2 j 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 41 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Viterbo ke Porta Di Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Viterbo dan Porta Di Roma. Perlepasan paling awal ialah pada 4:57 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Viterbo adalah pada 8:15 PTG yang akan tiba ke Porta Di Roma pada 10:10 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di ROMA | Via Flaminia dan mengambil masa purata 2 j 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 45 min • 1 pertukaran

2 j • 1 pertukaran

1 j 45 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran

2 j 4 min • 1 pertukaran

2 j 12 min • 1 pertukaran

1 j 59 min • 1 pertukaran

2 j • 1 pertukaran

2 j 20 min • 1 pertukaran

2 j 9 min • 1 pertukaran

2 j 6 min • 1 pertukaran

1 j 51 min • 1 pertukaran

2 j 8 min • 1 pertukaran

2 j 8 min • 1 pertukaran

2 j 8 min • 1 pertukaran

2 j 7 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Viterbo ke Porta Di Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Viterbo ke Porta Di Roma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Viterbo stesen dan tiba di Porta Di Roma stesen melalui ROMA | Via Flaminia. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 2 min.
Perkhidmatan Viterbo Porta Di Roma ke bas , dikendalikan oleh Cotral S.p.A., berlepas dari VITERBO | Ist. magistrale Rosa da Viterbo # f807 stesen.
Perkhidmatan Viterbo Porta Di Roma ke bas, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., tiba di Montegrimano/Talamello stesen.
Jarak antara Viterbo dan Porta Di Roma adalah 60.3 km. Jarak jalan raya ialah 90 km.