bas antara Vigo dengan Alar del Rey mengambil masa 15 j 50 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Vigo ke Alar del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Vigo dan Alar del Rey. Perkhidmatan berlepas dari Vigo pada 10:55 PTG waktu malam, yang tiba ke Alar del Rey pada 14:45:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 15 j 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vigo ke Alar del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Vigo ke Alar del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Vigo stesen dan tiba di Alar del Rey stesen melalui Estación de autobuses de Burgos. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 15 j 50 min.
Perkhidmatan Vigo Alar del Rey ke bas , dikendalikan oleh MonBus, berlepas dari Vigo stesen.
Perkhidmatan Vigo Alar del Rey ke bas, dikendalikan oleh MonBus, tiba di Alar del Rey stesen.
Jarak antara Vigo dan Alar del Rey adalah 364.7 km. Jarak jalan raya ialah 602 km.