bas antara Vienna dan Ottendorf an der Rittschein secara purata mengambil masa 10 j 37 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 49 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Vienna hingga Ottendorf an der Rittschein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Vienna dan Ottendorf an der Rittschein. Perlepasan paling awal adalah pada 7:55 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Vienna adalah pada 3:15 PTG yang akan tiba ke Ottendorf an der Rittschein pada 6:04 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 10 j 37 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vienna ke Ottendorf an der Rittschein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Vienna ke Ottendorf an der Rittschein. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Vienna stesen dan tiba di Ottendorf an der Rittschein stesen melalui Fürstenfeld Grazer Platz. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10 j 37 min.
Perkhidmatan Vienna Ottendorf an der Rittschein ke bas , dikendalikan oleh Verbund Linie, berlepas dari Vienna, Central Station Südtiroler Platz stesen.
Perkhidmatan Vienna Ottendorf an der Rittschein ke bas, dikendalikan oleh Verbund Linie, tiba di Fürstenfeld Grazer Platz stesen.
Jarak antara Vienna dan Ottendorf an der Rittschein adalah 134 km. Jarak jalan raya ialah 171 km.