bas antara Vienna dengan Luc-sur-Mer mengambil masa 31 j 7 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Vienna ke Luc-sur-Mer. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Vienna dan Luc-sur-Mer. Perkhidmatan berlepas dari Vienna pada 4:00 PG waktu malam, yang tiba ke Luc-sur-Mer pada 12:07:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Paris - Pershing-Porte Maillot Bus Station dan mengambil masa purata 31 j 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vienna ke Luc-sur-Mer? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Vienna ke Luc-sur-Mer. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Vienna Erdberg stesen dan tiba di Caen - Bus Station stesen melalui Paris stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 31j 7m.
Perkhidmatan Vienna Luc-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Vienna Erdberg.
Perkhidmatan Vienna Luc-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen Caen - Bus Station.
Jarak antara Vienna dan Luc-sur-Mer adalah 1229.7 km. Jarak jalan raya ialah 1448 km.