bas antara Vienna dan Azay-le-Rideau secara purata mengambil masa 2 h 4 j dan bas yang terpantas mengambil masa 38 j 18 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Vienna ke Azay-le-Rideau. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Vienna dan Azay-le-Rideau. Perlepasan paling awal ialah pada 10:50 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Vienna adalah pada 10:50 PTG yang akan tiba ke Azay-le-Rideau pada 1:08 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Tours dan mengambil masa purata 2 h 4 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vienna ke Azay-le-Rideau? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Vienna ke Azay-le-Rideau. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Vienna stesen dan tiba di Azay-le-Rideau stesen melalui Tours. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 h 4 j.
Perkhidmatan Vienna Azay-le-Rideau ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Vienna, International Busterminal (VIB) stesen.
Perkhidmatan Vienna Azay-le-Rideau ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Tours stesen.
Jarak antara Vienna dan Azay-le-Rideau adalah 1,192 km. Jarak jalan raya ialah 1,572 km.