bas antara Vienna dan Azay-le-Rideau secara purata mengambil masa 34 j 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 32 j 31 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Vienna ke Azay-le-Rideau. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Vienna dan Azay-le-Rideau. Perkhidmatan berlepas dari Vienna pada 10:50 PTG waktu malam, yang tiba ke Azay-le-Rideau pada 07:21:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Tours dan mengambil masa purata 34 j 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vienna ke Azay-le-Rideau? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Vienna ke Azay-le-Rideau. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 34j 13m.
Perkhidmatan Vienna Azay-le-Rideau ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Vienna, International Busterminal (VIB).
Perkhidmatan Vienna Azay-le-Rideau ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Tours.
Jarak antara Vienna dan Azay-le-Rideau adalah 1192 km. Jarak jalan raya ialah 1410 km.