bas antara Vienna dan Altenberg an der Rax secara purata mengambil masa 11 j 49 min dan bas yang terpantas mengambil masa 7 j 32 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Vienna hingga Altenberg an der Rax. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Vienna dan Altenberg an der Rax. Perlepasan paling awal adalah pada 7:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Vienna adalah pada 4:15 PTG yang akan tiba ke Altenberg an der Rax pada 9:27 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 11 j 49 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vienna ke Altenberg an der Rax? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Vienna ke Altenberg an der Rax. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wien Hauptbahnhof stesen dan tiba di Altenberg/Rax Ort stesen melalui Mariazell Busbahnhof stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 11j 49m.
Perkhidmatan Vienna Altenberg an der Rax ke bas, dikendalikan oleh Verkehrsverbund Ost-Region - VOR, berlepas dari stesen Wien Hauptbahnhof.
Perkhidmatan Vienna Altenberg an der Rax ke bas, dikendalikan oleh Verbund Linie, tiba di stesen Altenberg/Rax Ort.
Jarak antara Vienna dan Altenberg an der Rax adalah 80.1 km. Jarak jalan raya ialah 115 km.