bas antara Victoria dan Keating X Rd at W Saanich Rd secara purata mengambil masa 37 min dan bas yang terpantas mengambil masa 30 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Victoria hingga Keating X Rd at W Saanich Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Victoria dan Keating X Rd at W Saanich Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 5:07 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Victoria adalah pada 11:26 PTG yang akan tiba ke Keating X Rd at W Saanich Rd pada 11:56 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 37 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Victoria ke Keating X Rd at W Saanich Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Douglas St at Kings Rd stesen dan tiba di Keating X Rd at W Saanich Rd stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 37 min.
Perkhidmatan Victoria Keating X Rd at W Saanich Rd ke bas, dikendalikan oleh BC Transit - Victoria, berlepas dari stesen Douglas St at Kings Rd.
Perkhidmatan Victoria Keating X Rd at W Saanich Rd ke bas, dikendalikan oleh BC Transit - Victoria, tiba di stesen Keating X Rd at W Saanich Rd.
Jarak antara Victoria dan Keating X Rd at W Saanich Rd adalah 15.7 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.