bas antara Victoria dan Chisholm & Maple Bay Rd secara purata mengambil masa 8 j 40 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 37 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Victoria ke Chisholm & Maple Bay Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Victoria dan Chisholm & Maple Bay Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 11:02 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Victoria adalah pada 5:28 PTG yang akan tiba ke Chisholm & Maple Bay Rd pada 8:06 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 8 j 40 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Victoria ke Chisholm & Maple Bay Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Victoria ke Chisholm & Maple Bay Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Victoria stesen dan tiba di Chisholm & Maple Bay Rd stesen melalui Canada Ave & Station - Train Stn. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8 j 40 min.
Perkhidmatan Victoria Chisholm & Maple Bay Rd ke bas , dikendalikan oleh BC Transit - Cowichan Valley, berlepas dari Douglas & Kings stesen.
Perkhidmatan Victoria Chisholm & Maple Bay Rd ke bas, dikendalikan oleh BC Transit - Cowichan Valley, tiba di Chisholm & Maple Bay Rd stesen.
Jarak antara Victoria dan Chisholm & Maple Bay Rd adalah 46.3 km. Jarak jalan raya ialah 72 km.