bas antara Victoria Coach Station dan HM Prison Rochester secara purata mengambil masa 6 j 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 45 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Victoria Coach Station hingga HM Prison Rochester. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Victoria Coach Station dan HM Prison Rochester. Perlepasan paling awal adalah pada 11:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Victoria Coach Station adalah pada 9:30 PTG yang akan tiba ke HM Prison Rochester pada 10:18 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bus Station dan mengambil masa purata 6 j 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


3 j 16 min • 2 pertukaran


2 j 46 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


13 j 46 min • 2 pertukaran


3 j 16 min • 2 pertukaran


2 j 46 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


11 j 48 min • 2 pertukaran


2 j 59 min • 2 pertukaran


4 j 5 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


10 j 58 min • 2 pertukaran


2 j 59 min • 2 pertukaran


4 j 5 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


10 j 58 min • 2 pertukaran


2 j 59 min • 2 pertukaran


4 j 5 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


10 j 58 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Victoria Coach Station ke HM Prison Rochester? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Victoria Coach Station ke HM Prison Rochester. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Victoria Coach Station stesen dan tiba di HM Prison Rochester stesen melalui Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6 j 6 min.
Perkhidmatan Victoria Coach Station HM Prison Rochester ke bas , dikendalikan oleh National Express, berlepas dari London Victoria stesen.
Perkhidmatan Victoria Coach Station HM Prison Rochester ke bas, dikendalikan oleh National Express, tiba di Waterfront Bus Station stesen.
Jarak antara Victoria Coach Station dan HM Prison Rochester adalah 46.2 km. Jarak jalan raya ialah 62 km.