bas antara Via Salaria dan hu Roma Camping In Town, Rome secara purata mengambil masa 47 min dan bas yang terpantas mengambil masa 29 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Via Salaria hingga hu Roma Camping In Town, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Via Salaria dan hu Roma Camping In Town, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 4:40 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Via Salaria adalah pada 11:46 PTG yang akan tiba ke hu Roma Camping In Town, Rome pada 12:16 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Plebiscito dan mengambil masa purata 47 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

35 min • 1 pertukaran

38 min • 1 pertukaran

39 min • 1 pertukaran

40 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Via Salaria ke hu Roma Camping In Town, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Via Salaria ke hu Roma Camping In Town, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Via Salaria stesen dan tiba di hu Roma Camping In Town, Rome stesen melalui C.Ne Aurelia/Madonna Del Riposo. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 47 min.
Perkhidmatan Via Salaria hu Roma Camping In Town, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Plebiscito stesen.
Perkhidmatan Via Salaria hu Roma Camping In Town, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Staz.Ne Aurelia stesen.
Jarak antara Via Salaria dan hu Roma Camping In Town, Rome adalah 6.7 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.