bas antara Venice dan Simbach am Inn secara purata mengambil masa 12 j 14 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 j 44 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Venice hingga Simbach am Inn. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Venice dan Simbach am Inn. Perlepasan paling awal adalah pada 8:45 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Venice adalah pada 5:00 PTG yang akan tiba ke Simbach am Inn pada 7:35 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Stazione MESTRE FS C4 dan mengambil masa purata 12 j 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Venice ke Simbach am Inn? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Venice ke Simbach am Inn. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Venice stesen dan tiba di Simbach am Inn stesen melalui Salzburg South. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 12 j 14 min.
Perkhidmatan Venice Simbach am Inn ke bas , dikendalikan oleh ACTV — Azienda del Consorzio Trasporti Veneziano, berlepas dari Venezia, Viale Stazione (Mestre Stazione - fermata ATVO) stesen.
Perkhidmatan Venice Simbach am Inn ke bas, dikendalikan oleh ACTV — Azienda del Consorzio Trasporti Veneziano, tiba di Salzburg South stesen.
Jarak antara Venice dan Simbach am Inn adalah 319 km. Jarak jalan raya ialah 505 km.