bas antara Venice dengan La Rioja mengambil masa 30 j 20 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Venice ke La Rioja. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Venice dan La Rioja. Perlepasan paling awal adalah pada 11:55 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Venice adalah pada 11:55 PG yang akan tiba ke La Rioja pada 6:15 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bordeaux - Belcier Bus Stop dan mengambil masa purata 30 j 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Venice ke La Rioja? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Venice ke La Rioja. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Venice stesen dan tiba di La Rioja stesen melalui Bordeaux - Belcier Bus Stop. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 30 j 20 min.
Perkhidmatan Venice La Rioja ke bas , dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari Venice - Tronchetto Bus Station stesen.
Perkhidmatan Venice La Rioja ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di Logroño Estación de Autobuses stesen.
Tempah tiket Venice La Rioja ke bas anda dalam talian dengan BlaBlaCar Bus dan Jimenez Movilidad.
Jarak antara Venice dan La Rioja adalah 1,233.4 km. Jarak jalan raya ialah 1,651 km.