bas antara Velletri dan Santa Palomba-Roma II secara purata mengambil masa 1 j 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 57 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Velletri hingga Santa Palomba-Roma II. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Velletri dan Santa Palomba-Roma II. Perlepasan paling awal adalah pada 6:35 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Velletri adalah pada 3:35 PTG yang akan tiba ke Santa Palomba-Roma II pada 4:45 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Velletri ke Santa Palomba-Roma II? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Velletri stesen berlepas dari Santa Palomba-Roma II stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi 5 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 4 min.
Perkhidmatan Velletri Santa Palomba-Roma II ke bas , dikendalikan oleh Cotral S.p.A., berlepas dari VELLETRI | Stazione FS # f2818 stesen.
Perkhidmatan Velletri Santa Palomba-Roma II ke bas, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., tiba di POMEZIA | Stazione FS # f13214 stesen.
Jarak antara Velletri dan Santa Palomba-Roma II adalah 17.3 km. Jarak jalan raya ialah 30 km.