bas antara Vatikan dan hu Roma Camping In Town, Rome secara purata mengambil masa 1 j 28 min dan bas yang terpantas mengambil masa 41 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Vatikan hingga hu Roma Camping In Town, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Vatikan dan hu Roma Camping In Town, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 2:07 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Vatikan adalah pada 11:45 PTG yang akan tiba ke hu Roma Camping In Town, Rome pada 5:46 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Valle Aurelia dan mengambil masa purata 1 j 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Tiba hari esok

46 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

6 j 1 min • 1 pertukaran

41 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

46 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vatikan ke hu Roma Camping In Town, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Vatikan ke hu Roma Camping In Town, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Vatikan stesen dan tiba di hu Roma Camping In Town, Rome stesen melalui Valle Aurelia. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 28 min.
Perkhidmatan Vatikan hu Roma Camping In Town, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Rome, Termini (G) stesen.
Perkhidmatan Vatikan hu Roma Camping In Town, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Staz.Ne Aurelia stesen.
Jarak antara Vatikan dan hu Roma Camping In Town, Rome adalah 4.4 km. Jarak jalan raya ialah 15 km.