bas antara Valras-Plage dan Canet-en-Roussillon secara purata mengambil masa 12 j 38 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 j 3 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Valras-Plage ke Canet-en-Roussillon. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Valras-Plage dan Canet-en-Roussillon. Perlepasan paling awal adalah pada 7:50 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Valras-Plage adalah pada 8:54 PTG yang akan tiba ke Canet-en-Roussillon pada 8:57 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Béziers dan mengambil masa purata 12 j 38 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Valras-Plage ke Canet-en-Roussillon? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Valras-Plage ke Canet-en-Roussillon. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Valras-Plage stesen dan tiba di Canet-en-Roussillon stesen melalui Jean Perrin. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 12 j 38 min.
Perkhidmatan Valras-Plage Canet-en-Roussillon ke bas , dikendalikan oleh beeMob, berlepas dari Autogare stesen.
Perkhidmatan Valras-Plage Canet-en-Roussillon ke bas, dikendalikan oleh beeMob, tiba di Perpignan - Bus Station stesen.
Jarak antara Valras-Plage dan Canet-en-Roussillon adalah 64.8 km. Jarak jalan raya ialah 132 km.