Rome2Rio

Val-d'Or Bandar Raya Quebec ke bas

Cari Pengangkutan ke Bandar Raya Quebec

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Val-d'Or dan Bandar Raya Quebec secara purata mengambil masa 18 j 20 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 j 5 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Val-d'Or hingga Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

18 j 20 min
Tempoh
779 km
Jarak
$182
Harga purata
dua kali sehari
Kekerapan

Jadual Val-d'Or Bandar Raya Quebec ke bas

Bas beroperasi dua kali sehari antara Val-d'Or dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 9:25 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Val-d'Or adalah pada 11:25 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 11:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Montreal, PQ dan mengambil masa purata 18 j 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Val-d'Or ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Val-d'Or ke Bandar Raya Quebec .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 779.3 km
  • Tempoh: 18 j 20 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Val-d'Or, QC, Kanada dan Bandar Raya Quebec, QC, Kanada?

Pengendali