Rome2Rio

Usera Las Rozas de Madrid ke bas

Cari Pengangkutan ke Las Rozas de Madrid

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Usera dan Las Rozas de Madrid secara purata mengambil masa 1 j 31 min dan bas yang terpantas mengambil masa 50 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Usera hingga Las Rozas de Madrid. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 31 min
Tempoh
26 km
Jarak
€6
Harga purata
3 kali sehari
Kekerapan

Jadual Usera Las Rozas de Madrid ke bas

Bas beroperasi 3 kali sehari antara Usera dan Las Rozas de Madrid. Perlepasan paling awal ialah pada 3:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Usera adalah pada 11:24 PTG yang akan tiba ke Las Rozas de Madrid pada 12:16 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Moncloa dan mengambil masa purata 1 j 31 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Usera ke Las Rozas de Madrid? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Usera ke Las Rozas de Madrid .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 26 km
  • Tempoh: 1 j 31 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Usera, Sepanyol dan Las Rozas de Madrid, Sepanyol?

Pengendali