bas antara Tutzing dan Penzberg, Roche Haupttor secara purata mengambil masa 29 min dan bas yang terpantas mengambil masa 26 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Tutzing hingga Penzberg, Roche Haupttor. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Tutzing dan Penzberg, Roche Haupttor. Perlepasan paling awal adalah pada 6:06 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Tutzing adalah pada 6:47 PG yang akan tiba ke Penzberg, Roche Haupttor pada 7:20 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 29 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Tutzing ke Penzberg, Roche Haupttor? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Tutzing stesen berlepas dari Penzberg, Roche Haupttor stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi 5 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Perkhidmatan Tutzing Penzberg, Roche Haupttor ke bas , dikendalikan oleh Regionalverkehr Oberbayern GmbH, berlepas dari Tutzing, Krankenhaus stesen.
Perkhidmatan Tutzing Penzberg, Roche Haupttor ke bas, dikendalikan oleh Regionalverkehr Oberbayern GmbH, tiba di Penzberg, Roche Haupttor stesen.
Jarak antara Tutzing dan Penzberg, Roche Haupttor adalah 16.9 km. Jarak jalan raya ialah 26 km.