bas antara Trois-Rivières dengan Bandar Raya Quebec mengambil masa 1 j 40 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Trois-Rivières hingga Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Trois-Rivières dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 8:10 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Trois-Rivières adalah pada 7:15 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 8:55 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 40 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Trois-Rivières ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Trois-Rivières stesen berlepas dari Bandar Raya Quebec stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 4 kali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 40 min.
Perkhidmatan Trois-Rivières Bandar Raya Quebec ke bas , dikendalikan oleh Orléans Express, berlepas dari Trois-Rivières stesen.
Perkhidmatan Trois-Rivières Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Orléans Express, tiba di Québec stesen.
Jarak antara Trois-Rivières dan Bandar Raya Quebec adalah 114.4 km. Jarak jalan raya ialah 131 km.