bas antara Trevi Fountain dan Vatican Style, Rome secara purata mengambil masa 11 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Trevi Fountain hingga Vatican Style, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Trevi Fountain dan Vatican Style, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 5:28 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Trevi Fountain adalah pada 7:22 PTG yang akan tiba ke Vatican Style, Rome pada 7:36 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 11 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Trevi Fountain ke Vatican Style, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Trevi Fountain stesen berlepas dari Vatican Style, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Perkhidmatan Trevi Fountain Vatican Style, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Corso/Minghetti stesen.
Perkhidmatan Trevi Fountain Vatican Style, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Lgt Sassia/S. Spirito stesen.
Jarak antara Trevi Fountain dan Vatican Style, Rome adalah 2 km. Jarak jalan raya ialah 3 km.