Rome2Rio

Trevi Fountain Quality in Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Quality in Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Trevi Fountain dan Quality in Rome secara purata mengambil masa 3 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Trevi Fountain hingga Quality in Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

3 min
Tempoh
1 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual Trevi Fountain Quality in Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 10 minit antara Trevi Fountain dan Quality in Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:08 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Trevi Fountain adalah pada 11:48 PTG yang akan tiba ke Quality in Rome pada 11:50 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Trevi Fountain ke Quality in Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Trevi Fountain ke Quality in Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1 km
  • Tempoh: 3 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Trevi Fountain, Itali dan Quality in Rome, Itali?

Pengendali