bas antara Tottenham dan Royal Opera House secara purata mengambil masa 41 min dan bas yang terpantas mengambil masa 38 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Tottenham hingga Royal Opera House. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Tottenham dan Royal Opera House. Perlepasan paling awal ialah pada 12:24 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Tottenham adalah pada 5:17 PG yang akan tiba ke Royal Opera House pada 6:02 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 41 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Tottenham ke Royal Opera House? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Tottenham Hotspur Football Club stesen dan tiba di Leicester Square stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 41 min.
Perkhidmatan Tottenham Royal Opera House ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, berlepas dari stesen Tottenham Hotspur Football Club.
Perkhidmatan Tottenham Royal Opera House ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, tiba di stesen Leicester Square.
Jarak antara Tottenham dan Royal Opera House adalah 10.8 km. Jarak jalan raya ialah 12 km.