bas antara Torquay dan Babbacombe Rd 142 secara purata mengambil masa 8 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Torquay hingga Babbacombe Rd 142. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Torquay dan Babbacombe Rd 142. Perlepasan paling awal ialah pada 12:30 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Torquay adalah pada 11:32 PTG yang akan tiba ke Babbacombe Rd 142 pada 11:38 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Torquay ke Babbacombe Rd 142? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Torwood Street stesen dan tiba di Pottery stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Perkhidmatan Torquay Babbacombe Rd 142 ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South West, berlepas dari stesen Torwood Street.
Perkhidmatan Torquay Babbacombe Rd 142 ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South West, tiba di stesen Pottery.
Jarak antara Torquay dan Babbacombe Rd 142 adalah 1.9 km.