bas antara Torquay dan A la Ronde secara purata mengambil masa 2 j 38 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 4 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Torquay hingga A la Ronde. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 2 jam antara Torquay dan A la Ronde. Perlepasan paling awal adalah pada 5:42 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Torquay adalah pada 6:23 PTG yang akan tiba ke A la Ronde pada 9:27 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Sherborne Road dan mengambil masa purata 2 j 38 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


2 j 12 min • 2 pertukaran


2 j 57 min • 2 pertukaran


3 j 4 min • 2 pertukaran


2 j 19 min • 2 pertukaran


2 j 26 min • 2 pertukaran


2 j 46 min • 2 pertukaran


2 j 32 min • 2 pertukaran


2 j 47 min • 2 pertukaran


2 j 27 min • 2 pertukaran


2 j 41 min • 2 pertukaran


2 j 36 min • 2 pertukaran


2 j 47 min • 2 pertukaran


2 j 27 min • 2 pertukaran


2 j 41 min • 2 pertukaran


2 j 36 min • 2 pertukaran


2 j 47 min • 2 pertukaran


2 j 27 min • 2 pertukaran


2 j 41 min • 2 pertukaran


2 j 36 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Torquay ke A la Ronde? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Torquay ke A la Ronde. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Torquay stesen dan tiba di A la Ronde stesen melalui Sherborne Road. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 38 min.
Perkhidmatan Torquay A la Ronde ke bas , dikendalikan oleh Stagecoach South West, berlepas dari Fleet Street stesen.
Perkhidmatan Torquay A la Ronde ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South West, tiba di Courtlands Cross stesen.
Jarak antara Torquay dan A la Ronde adalah 21.6 km. Jarak jalan raya ialah 56 km.