bas antara Toronto dan Woodbine Racetrack Loop secara purata mengambil masa 1 j 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 11 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Toronto hingga Woodbine Racetrack Loop. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Toronto dan Woodbine Racetrack Loop. Perlepasan paling awal adalah pada 5:07 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Toronto adalah pada 5:25 PG yang akan tiba ke Woodbine Racetrack Loop pada 7:01 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bloor St West at Islington Ave West Side dan mengambil masa purata 1 j 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Toronto ke Woodbine Racetrack Loop? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Toronto ke Woodbine Racetrack Loop. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Toronto stesen dan tiba di Woodbine Racetrack Loop stesen melalui Bloor St West at Islington Ave West Side. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 15 min.
Perkhidmatan Toronto Woodbine Racetrack Loop ke bas , dikendalikan oleh Toronto Transit Commission (TTC), berlepas dari Bloor St West at Bedford Rd West Side - St. George Station stesen.
Perkhidmatan Toronto Woodbine Racetrack Loop ke bas, dikendalikan oleh Toronto Transit Commission (TTC), tiba di Woodbine Racetrack Loop stesen.
Jarak antara Toronto dan Woodbine Racetrack Loop adalah 19 km. Jarak jalan raya ialah 27 km.