bas antara Toronto dan Dawes Rd at Gower St secara purata mengambil masa 28 min dan bas yang terpantas mengambil masa 24 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Toronto hingga Dawes Rd at Gower St. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Toronto dan Dawes Rd at Gower St. Perlepasan paling awal ialah pada 12:17 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Toronto adalah pada 11:53 PTG yang akan tiba ke Dawes Rd at Gower St pada 12:17 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Toronto ke Dawes Rd at Gower St? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Toronto stesen berlepas dari Dawes Rd at Gower St stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Perkhidmatan Toronto Dawes Rd at Gower St ke bas , dikendalikan oleh Toronto Transit Commission (TTC), berlepas dari Gerrard St East at St Matthews Rd stesen.
Perkhidmatan Toronto Dawes Rd at Gower St ke bas, dikendalikan oleh Toronto Transit Commission (TTC), tiba di St Clair Ave East at Squires Ave stesen.
Jarak antara Toronto dan Dawes Rd at Gower St adalah 8.9 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.