Rome2Rio

Tittmoning Waging am See ke bas

Cari Pengangkutan ke Waging am See

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Tittmoning dan Waging am See secara purata mengambil masa 26 min dan bas yang terpantas mengambil masa 21 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Tittmoning hingga Waging am See. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

26 min
Tempoh
18 km
Jarak
€7
Harga purata
dua kali sehari
Kekerapan

Jadual Tittmoning Waging am See ke bas

Bas beroperasi dua kali sehari antara Tittmoning dan Waging am See. Perlepasan paling awal adalah pada 6:37 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Tittmoning adalah pada 5:41 PTG yang akan tiba ke Waging am See pada 6:02 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 26 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Tittmoning ke Waging am See? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Tittmoning ke Waging am See .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 18 km
  • Tempoh: 26 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tittmoning, Jerman dan Waging am See, Jerman?

Pengendali