bas antara The Rocks dan Westfield Bondi Junction secara purata mengambil masa 22 min dan bas yang terpantas mengambil masa 17 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari The Rocks hingga Westfield Bondi Junction. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara The Rocks dan Westfield Bondi Junction. Perlepasan paling awal adalah pada 10:06 PG pagi dan perlepasan terakhir dari The Rocks adalah pada 3:00 PTG yang akan tiba ke Westfield Bondi Junction pada 3:24 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 22 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari The Rocks ke Westfield Bondi Junction? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus The Rocks stesen berlepas dari Westfield Bondi Junction stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Perkhidmatan The Rocks Westfield Bondi Junction ke bas , dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari Circular Quay, Alfred St, Stand B stesen.
Perkhidmatan The Rocks Westfield Bondi Junction ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di Bondi Junction Station, Stand G stesen.
Jarak antara The Rocks dan Westfield Bondi Junction adalah 5.3 km. Jarak jalan raya ialah 6 km.